26-го вересня у скриньках для буккросингу парку Шевченка люди знаходили незвичайні буклети…

26-го вересня, у Всесвітній день контрацепції, в багатьох містах України проходили різні акції, конкурси, лекції, які в основному організовували для молоді фахівці – дорослі люди.

Але в Києві все було інакше. Волонтери та активісти Благодійного фонду «Здоров’я жінки та планування сім’ї» все робили самостійно.

Зокрема, у Парку ім. Т. Шевченка у скриньках для буккросингу всі бажаючі могли взяти тематичні буклети про сучасні методи контрацепції, що їх попередньо там розмістили волонтери Фонду.

Студенти та студентки Київського національного університету ім. Т. Шевченка могли взяти інформаційні матеріали в читальній залі та на стендах Студпарламенту Інституту філології, а в стінах Факультету радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем під час літературної студії усі охочі могли не тільки насолодитися сучасною поезією, а й взяти брошури.

У Національному Університеті «Києво-Могилянська академія» активістки Фонду поширювали буклети і листівки протягом усього дня, а також запрошували на захід, запланований і самостійно організований ними в стінах академії. Так, 28-го вересня у «Білому просторі» був організований семінар, провести який запросили Наталю Мельник, лікаря-гінеколога, завідуючу Клініки, дружньої до молоді Дніпровського району м.Києва. З приємним чаюванням і можливістю поставити питання у затишній атмосфері, дізнаватися про контрацепцію й роботу Клініки могилянцям було і корисно, і приємно.

А ще у вересні команда Тeenslive – волонтери Фонду «Здоров’я жінки і планування сім’ї», об’єднавши зусилля з командою Тeenergizer, провели он-лайн конкурс #condomgo – про його результати дивись цю нашу новину.

Залишайся з нами, щоб не пропустити й інші цікаві заходи і підписуйся на наші сторінки в Фейсбук та Інстаграм!

Читайте також