5 правил найкращих поцілунків

Поцілунок – це найпоширеніший спосіб висловити свою прихильність до близької людини. Залежно від типу прихильності, поцілунки можуть мінятися за характером. Якщо з друзями і близькими ми цілуємося легко і без особливої тривоги, то романтичний поцілунок з коханою людиною відбувається набагато хвилююче.

tumblr_mmwopbsMmE1r4dzk4o1_500

Ми поводимо себе інакше: серце б’ється шалено, стає ніяково або навіть трохи страшно, але в той же час ми відчуваємо нескінченну радість.

 

Щоб не переживати зайвий раз і найбільш яскраво відчути всі емоції від поцілунку, користайся п’ятьма простими правилами.

1. Цілуйся вчасно!

Цілуйся, коли хочеться, а не коли змушують обставини. У поцілунку найважливіше – твоє щире бажання.

2. Стеж за диханням!

Це дуже просте правило, але дуже важливе. Свіже дихання (спробуй м’ятну або фруктову жувальну гумку) надає поцілунку особливий шарм!

3. Будь собою!

Під час поцілунку Не бійся ділитися своїми емоціями зі своїм хлопцем або дівчиною. Якщо хочеться сміятися – смійся! Якщо хочеться проявити ніжність – не стримуй себе.

4. Довіряй у поцілунку!

Якщо ти не впевнений/впевнена, що саме потрібно робити під час поцілунку – не бійся. Довірся коханій людині і сфокусуйся на чарівності моменту.

5. Даруй поцілунки, але не роздавай!

Романтичні поцілунки найпотаємніші. Бережи їх тільки для коханих і дорогих тобі людей.

 

Фото для новини ми знайшли тут.

 

Читайте також