9 законів щасливих стосунків

Кожен хоче бути щасливим. Але стосунки штука складна. Так що ж робити? Як виявилося, прості речі, які відомі всім, допоможуть побудувати і зберегти стосунки в гармонії та взаєморозумінні.

Закон подібності

Ми завжди притягуємо саме таку людину у своє життя, якою є самі. Якщо тебе не влаштовує твоє оточення, зазирни в свою душу. Якщо ж ти вважаєш, що тобі щастить на людей, то це тому, що ти сам таким є. Тож, якщо ти хочеш притягнути в своє життя гідну людини, стань такою людиною.

Закон причини і наслідку

Що віддаємо, то і отримуємо. Поводь себе з партнером так, як ти хотів би, щоб він чи вона поводилася з тобою.

Закон любові

Всі ми дуже потребуємо любові. Любов означає прийняття, щирість, ніжність, турботу, готовність віддавати і нести відповідальність, надійність, безкорисливість, щедрість і ще багато чого. І чим більше ми проявляємо ці якості, тим більше отримуємо натомість. Такі прояви, як страх, ревнощі, залежність, маніпуляції, докори, руйнують стосунки і ніякого відношення до кохання не мають.

4294860583_2f92f15581_m
Закон сили слова
Всі слова мають силу. Словом можна зцілити, можна і вбити. Стеж за тим, що говориш. Ярлики, образи, докори створюють в душі рани, які складно залікувати. Використовуй силу слова тільки для теплих слів, компліментів, схвалення, підтримки.

Закон довіри

Довіра – життєво важливий елемент. Ревнощі – це страх самотності, низька самооцінка і нелюбов до себе. Довіра – це невід’ємний елемент справжньої любові.

Закон щирості

Будь щирим. Любов не буває нерухомою, вона схожа на рослину, яка або росте й цвіте, або в’яне і вмирає. Все залежить від того, що ми з нею робимо. Щире спілкування схоже на воду, без неї рослина не може вижити. Говоріть один одному про свої бажання, своє ставлення й почуття. Давай знати своєму партнеру, що ти його любиш і цінуєш.

Закон дарування

Любити – означає дарувати частину себе, без оплати і застережень. Якщо ти хочеш отримати любов, то потрібно дарувати її. І чим більше ти даруєш, тим більше отримуєш. Любов схожа на бумеранг, вона завжди повертається назад.

Закон дотиків

Дотик – це одне з найпотужніших проявів любові, який зміцнює взаємини. Доторкнутися до людини означає доторкнутися до її душі. Можливо тому, коли ми ображені на когось, говоримо: «Не чіпай мене!» Частіше обіймайте кохану людину просто так.

 

402474115_10aee2ae33_z

Цікавий факт +

Закон свободи

Якщо ми любимо когось, потрібно дати партнеру свободу. Бути вільним у прийнятті власних рішень, вільним жити так, як хоче, а не так, як хочемо ми. Якщо дійсно любиш когось, потрібно поважати його бажання і потреби.

 

6769688429_587cac03bc_z

 

Головне пам’ятати, – щоб стосунки були щасливими, над ними потрібно працювати і не боятися долати труднощі разом. І звичайно ж, Кохати один одного :).

 

 

Фото ми знайшли тут.

Джерело новини AdMe.

Читайте також