Планувати майбутнє краще «під парасолькою»!

Зберегти та укріпити кохання допоможуть «парасольки» – турбота, взаємність, вірність, спільні цінності та спільні плани… Із такими надписами у руках танцювали хлопці та дівчата під час флеш-мобу до Тижня планування сім’ї у центрі Києва. 

Мешканці та гості міста, серед яких були і бійці АТО, 17 травня у парку ім. Т.Г.Шевченка та біля ст. м.Хрещатик мали нагоду спостерігати танцювальний флеш-моб на підтримку Всеукраїнського тижня планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я.

IMG_2893

Метою заходу, що його спланували та провели волонтери Благодійного Фонду «Здоров’я жінки і планування сім’ї», було наголосити – невід’ємною складовою щасливих стосунків у парі є взаємне кохання, спільні цінності, уміння обговорювати та будувати плани, в тому числі і щодо народження майбутніх дітей. Адже важливо, щоб кожна вагітність була запланованою, а кожна дитина – бажаною.

IMG_3551 - Копія

А допомогти у такому плануванні можуть правильно підібрані методи контрацепції. Тому після кожного виступу та прямуючи із однієї локації до іншої, волонтери розповсюджували інформаційні матеріали з питань планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я, створені в рамках Програми АМР США «Здоров’я жінок України», завдяки підтримці якої і відбувся захід. Серед іншого, перехожі, глядачі, та й самі учасники та учасниці флеш-мобу дізналися про роботу Всеукраїнської інформаційно-консультаційну телефонну лінію з питань планування сім’ї та репродуктивного здоров’я – 0 800 50 27 57, а також веб-сайт «Майбутнє варто планувАти» planA.org.ua.

А ви вже спланували своє майбутнє?

IMG_3369

Більше фото з флеш-мобу з’являться незабаром у нашій групі vk.

Читайте також