Уся правда про справжнє кохання

Без умов і очікувань, а просто цінуючи те, що є, і віддаючи те, що самим дорого – діти, наші молодші брати і сестри, сусідські хлопці і дівчата – ось хто насправді розуміє, що таке любов!

“Що таке кохання?” – Таке питання задавали американські дослідники різним дітям у віці 4-8 років. І вони зовсім не очікували, що отримають такі глибокі, серйозні, правдиві, і одночасно, кумедно-милі відповіді ….


Ребекка – 8 років.
Коли у бабусі почався артрит, вона не могла більше нахилятися і фарбувати собі нігті на ногах. Тоді дідусь став робити це для неї – весь час, навіть тоді, коли у нього самого почався артрит на руках. Це любов.

Біллі – 4 роки.
Коли хтось тебе любить, то він вимовляє твоє ім’я по- особливому. Ти просто знаєш, що твоє ім’я безпечне у нього в роті.

Карл – 5 років.
Любов – це коли дівчина пахне гарними парфумами, а хлопець – одеколоном, і вони йдуть на побачення і нюхають один одного.

Кріссі – 6 років.
Любов – це коли ви їсте в Макдональдсі, і ти віддаєш комусь більшу частину своєї картопляної соломки, не змушуючи його ділитися з тобою своєю.

Террі – 4 роки.
Любов – це коли ти посміхаєшся навіть тоді, коли дуже втомилася.

Денні – 7 років.
Любов – це коли мама готує каву для тата , а потім , перш ніж дати йому сама відпиває трохи, щоб переконатися, що вона смачна

Емілі – 8 років.
Любов – це коли ви весь час цілуєтеся. А потім, коли вже втомилися цілуватися, то все одно хочете бути разом і розмовляти. Мої мама з татом такі. Коли вони цілуються , аж гидко.

Ніккі – 6 років.
Якщо хочеш навчитися любити ще краще, то треба почати з такої дружби, якої ти терпіти не можеш.

Ноель – 7 років.
Любов – це коли ти говориш хлопцю, що тобі подобається його сорочка, і тоді він носить її щодня.

Томмі – 6 років.
Любов – це як старенька і дідок, які все одно дружать, навіть після того, коли вони вже дуже добре знають один одного.

Сінді – 8 років.
Коли мені потрібно було грати на піаніно на концерті, я вийшла на сцену і мені стало страшно. Всі ці люди в залі дивилися на мене, а потім я побачила тата, він посміхався мені і махав рукою. Тільки він один робив це. Мені більше не було страшно.

Клара – 6 років.
Моя матуся любить мене більше за всіх. Хіба хто – небудь ще цілує мене перед сном?

Ілейн – 5 років.
Любов – це коли мама дає татові кращий шматочок курочки.

Кріс – 7 років.
Любов – це коли тато приходить додому спітнілий і неприємно пахне , а мама все одно говорить йому, що він гарніший, ніж Роберт Редфорд.

Мері Енн – 4 роки.
Любов – це коли твоя собачка лиже тобі обличчя, навіть після того , як ти залишила її одну на весь день.

Лорен – 4 роки.
Я знаю, що моя старша сестричка любить мене , тому що вона віддає мені всі свої старі сукні, а сама змушена йти і купувати собі нові.

Карен – 7 років.
Коли ти любиш когось, твої вії ходять вгору- вниз і з тебе вилітають маленькі зірочки.

Джесіка – 8 років.
Не потрібно говорити “Я люблю тебе”, якщо це не правда. Але якщо це правда – то треба говорити це дуже часто. Люди забувають

І насамкінець. автор і лектор Лео Бускаглія одного разу розповідав про змагання, яке йому випало судити. Метою змагання було знайти найбільш люблячу і турботливу дитину. Переможцем став 4-річний хлопчик, чий сусід, старий чоловік, який нещодавно втратив свою дружину. Коли хлопчик побачив, що старий плаче, він прийшов до нього у двір, забрався до нього на коліна і просто сидів там. Коли мама потім запитала його, що він сказав дядечкові, хлопчик відповів: “Нічого. Я просто допомагав йому плакати”.

children girl child love affection kiss mood wallpaper background

Погодься, що після таких слів про кохання, думка про те, щоб завести дітей в майбутньому, сама приходить в голову? І нехай всі твої діти будуть бажаними, – тоді вони принесуть справжнє щастя: адже віддавати і приймати їхню любов – суцільне задоволення!

Матеріали до цієї статті ми знайшли тут, а картинки туттуттут і тут.

Читайте також