Увага, надзвичайна новина! Віра Брежнєва підтримала проект teensLIVE!

9 квітня яскрава і активна Віра Брежнєва (а ще й Посол доброї волі ЮНЕЙДС!) Побувала в Білорусії. І не просто побувала, а зустрілася з молодими хлопцями й дівчатами, учасниками молодіжних організацій, щоб обговорити з ними, яким чином можна використовувати Інтернет і соціальні мережі, аби ще активніше просувати і поширювати здоровий спосіб життя серед молоді! Ідея – чудова! (І нам всім – дуже близька!)

Отже, як же все пройшло?
Звичайно ж, молоді дівчата та хлопці, які були присутні на зустрічі, розповіли Вірі про вже існуючі онлайн ресурси для молоді про здоровий спосіб життя:

All Teens Can (тисни на +, щоб розкрити повністю ----------->) +
Teenergizer! +

І, по-третє, звичайно ж, про наш рідний TeensLIVE. Думаємо, тобі його представляти немає потреби, тому просто запостимо фотографію Віри 😀 ))))Vera_teensLIVE1Наші ідеї Вірі сподобалися, вона підтримала творців і учасників, і дала кілька порад щодо успішного використання порталів. А найважливіша порада звучала досить просто:

Якщо Ви ділитеся чимось, що стосується здорового способу життя, [..] – це власний приклад! Демонструйте, як робите це ви! Показуйте, як це робить ваша сім’я, ваші друзі! Показуйте, як це можна робити і як це круто! (C) Віра Брежнєва

На підтвердження своїх слів Віра показала декілька вправ для підтримки гарної форми. Що ж тут сказати – хороший приклад заражує! І тому ми пропонуємо тобі теж стати прикладом для багатьох інших і почати активно діяти вже зараз. Як? Варіантів безліч! Наприклад:

1) ти можеш надсилати ідеї новин для групи ВК або для сайту TeensLIVE ось сюди: КОНТАКТИ З НАМИ,

2) а для тих, хто любить знімати відео і вести блоги, є особлива пропозиція: приєднатися до відеоблогу All Teens Can (про нього – вище!)!unicef

Але ще трохи про саму зустріч: Віра наголосила на важлості роботи Центрів, дружніх до підлітків (Клінік, дружніх до молоді), і додала, що при можливості сама б їх відвідала. На жаль, у Віри такої можливості немає, а у нас є. Тож, якщо тобі потрібна допомога, ти хочеш поставити запитання або отримати консультацію лікаря, – заходь в розділ «Знайти» і подивися, де знаходиться найближча Клініка.

До речі, лікарі Клінік, дружніх до молоді ексклюзивно на сайті teensLIVE відповідають на всі питання в режимі онлайн.

А закінчилася зустріч звичайно ж обнімашками, себешками/селфяшками і «розказашками» у соціальних мережах про зустріч із Вірою Брежнєвою. Одну з таких фотографій Віра розмістила і у себе в Інстаграмі, що було особливо приємно.  😀 😀 😀 Ми теж ДУЖЕ любимо teensLIVE!Instagram_Vera_Brezhneva

Ми дуже вдячні Послу доброї волі ЮНЕЙДС Вірі Брежнєвій за незабутню зустріч, заряд енергії і чудовий приклад здорового способу життя!

P.S. І ще! Даруємо тобі 3 хвилини посмішок і сміху! Відео, яке зняв один з учасників команди All Teens Can за підсумками зустрічі з Вірою. Лови!

 

Читайте також