За лаштунками конкурсу #condomgo

Отримувати подарунки – це завжди приємно. Тому наша команда намагається вигадувати і проводити різноманітні заходи, аби дати можливість молоді, у тому числі і нашим читачам, проявити свої творчі здібності, і при цьому дізнатися щось новеньке. І Всесвітній день контрацепції не став вийнятком. Навіть навпаки, став приводом для створення конкурсу #condomgo!

 

Як це було?

Команди TeensLIVE та Teenergizer декілька разів збиралися для того, аби розписати до дрібниць концепцію конкурсу. Адже було важливо не тільки замотивувати молодь (а це справді сміливий крок) зробити фото з презервативом, але і вкласти у це глибинний сенс, заявити про те, що тема контрацепції не має бути табу у 21 сторіччі.

Ми вигадували безліч назв, перевіряли наявність тих чи інших хештегів у мережі, обирали головний приз та номінації. І яким же було задоволенням спостерігати кожне нове фото від наших учасників! У такі моменти ми розуміли, що уся підготовча робота була проведена не даремно.

 

Обрання переможців

 

Насправді, визначити найкращі роботи було дуже важко. У кожного учасника був свій підхід, і абсолютно кожне фото – унікальне та креативне.

У результаті, і на наш подив, усі призові місця посіли дівчата. Спілкування з переможницями принесло дуже багато позитивних емоцій – вони швидко відписалися і були щасливі одержати призове місце у своїх номінаціях. Кожній з них ми надіслали не лише подарунок, але і цілий набор буклетів від TeensLIVE та Teenergizer.

 

Подарунки доставлені у добрі руки

 

І під цим заголовком хочеться написати, що не лише у добрі, але й у талановиті!

Дівчата @keklyasha та @maryna_val  вибороли перемогу у номінаціях “Найоригінальніший фон” та “Найоригінальніше використання презервативу”. Вони стверджують, що зраділи не лише головним подарункам, але й інформаційним матеріалам, які будуть корисні їм та їхнім друзям.

 

 

А учасниця @alittlesadmari перемогла завдяки своїй активній аудиторії у Інстаграмі. Але окрім цього, сама концнпція роботи дуже сподобалась багатьом учасникам наших сторінок, і це також було однією з причин, чому арт виборов перемогу одразу у двох номінаціях.

 

 

 

І, нарешті, основна інтрига новини. Який же концерт обрала переможниця номінації “Найоригінальніше фото?” Перед нею став дуже складний вибір, але, зрештою, вона зупинилася на групі #Hurts, яка буде виступати в Києві 23 листопада цього року.  Тому чекаємо від @lidiya_zhukova фото (або навіть відеозвіт), круті сторіз, і просто багато яскравих вражень з цього концерту.

 

Дякуємо усім учасникам та учасницям, які брали участь у конкурсі.

 

Залишайтеся з нами!

Читайте також