Tot ce este mai bun despre relaţii şi dragoste. În timp real.

Răspunsuri
la întrebările precedente

Aici poţi găsi răspunsuri la întrebările cititorilor noştri.

Ce întrebare ai pentru noi?

Toate temele
Comunicare
Dragoste &
şi relaţii
Sex
Sănătate
Sarcină
Pericole
Independenţă

Buna ziua,cu un an si jumatate in urma am fost la un dermatolog din cauza ca mi-a aparut o pata alba pe picior langa sold dar si pe organul genital,si medicul mi-a zis ca am vitiligos,si mi-a dat niste unguiente,dar a zis ca posibil ca petele sa nu dispara,si chiar nu au disparut.Totusi,nu de mult am observat ca pe pata alba de pe organul genital a aparut o pata rosiatica deschis mai mica ca cea alba,iar azi am constatat ca aceasta sa facut deja mai rozova semanand putin cu culoarea pielii.Nu mi-a provocat mancarimi,nici usturaturi,nimic,dar ma intreb daca nu este ceva grav.

Vasile

de mulți ani am secreții vaginale abundente neîntrerupte. Ciclu menstrual am de 9 ani. Menționez că nu au miros urât, este de nuanță învizibilă sau uneori albă brânzos. Am făcut tratament pentru asta, dar nu a încetat. ITS nu am avut și nu am. Ce poate fi?

)))

Seara buna! În majoritatea timpului la relațiile intime cu prietena mea erau în perioada de după menstruație iar ultima dată când a avut loc, în a 4-a zi dupa menstruație(sa terminat sângele, perioada dura 3 zile,ciclul întreg 30 zile așa e la dânsa) în timpul actului sexual sa rupt prezervativul. În următoarea zi ea a administrat la 12-13 ore după act escapelle (s-a rupt în jurul orei 00:00-01:00)
Deci nu e nici o probabilitate de a fi însărcinată??

Writer
<< 1 2 3 ... 25 26 27 >>