Tot ce este mai bun despre relaţii şi dragoste. În timp real.

Răspunsuri
la întrebările precedente

Aici poţi găsi răspunsuri la întrebările cititorilor noştri.

Ce întrebare ai pentru noi?

Toate temele
Comunicare
Dragoste &
şi relaţii
Sex
Sănătate
Sarcină
Pericole
Independenţă

Buna ziua! Am si eu o problema in ultima vreme imi intarzie mensstruatia mai mult decat de obicei intodeauna am avut problema asta imi intarzia 7-10 zile insa acum mi a intarziat o luna am fost la ginecolog am facut o ecografie si papa nicalau ambele au iesit bine mi sa prescris duphaston. Am luat mi a venit si luna urmatoare la fel mi a venit fara probleme insa acum mi a intarziat din nou. Intrebarea mea este ce sa fac in cazul asta? umde trebuie sa merg? Ce trebuie aa fac. Multumesc mult!

Anonim

Buna ziua ,as dori sa jntreb daca a aparut o scurgere mai intensa de sange si diferita de ciclu menstrual cu o zi inainte si am avut relatii cu 7 zile inainte este posibla o sarcina ?

Abc

Buna! Am si eu o intrebare… Am avut contact sexual protejat dar luna trecuta mi-a venit menstruatia la timp adica la 28 de zile cu aproximatie, problema e ca nu am avut un flux ca de obicei, a fost mai putin dar a tinut ca de obicei adica 5 zile. Intrebarea mea e: pot fi insarcinata? Si sa imi fi venit peste sarcina? Va multumesc!

Maza26
<< 1 2 3 ... 20 21 22 >>