Стосується навіть тих, кого не стосується

А тепер увага, гарячі новини!

1 грудня 2015 в рамках Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом в Білорусі, Казахстані, Республіці Молдова, Росії, Україні та інших країнах регіону, за підтримки ЮНЕЙДС (Об’єднаної програми ООН з ВІЛ / СНІДу) і ЮНЕСКО, єдиним поривом стартував масштабний проект «Стосується навіть тих, кого не стосується». На чолі проекту – приголомшлива дівчина, співачка, телеведуча і Посол Доброї волі програми ЮНЕЙДС Віра Брежнєва.

000022

Разом із іншими учасниками Віра привертає увагу людей до проблеми ВІЛ / СНІДу та закликає кожного пройти добровільне обстеження на ВІЛ-інфекцію.

Все почалося з рекламного ролика, запущеного на телебаченні в декількох країнах регіону … І понелась!

У багатьох містах стали з’являтися ось такі рекламні банери з Вірою Брежнєвою та іншими зірками.

VERS_UNAIDS_OOH_6x3_r1_r_UNESCO_2

banner2 banner1 banner3

А для тих, хто не може уявити свого життя без соціальних мереж, була запущена група в соціальній мережі «Однокласники» ok.ru/test. У групі розповідають, чому потрібно пройти тестування на ВІЛ, як його можна пройти (виявляється, тест можна пройти по слині!), А ще як «розшифрувати» отримані після тесту результати.

group_test3

Що особливо цікаво, в групі можна задавати питання з приводу тестування і не тільки, а ще обговорити з іншими учасниками (яких не багато не мало – понад 48000 чоловік!) всі сумніви і питання, які є у нас про ВІЛ.

І ще один шматочок важливої інформації. 1 грудня на платформі «Однокласників» пройшов неймовірний онлайн- «квартирник». Гості грали музику і в затишній обстановці обговорювали, чому тест важливо проходити кожному, чому проблема стосується дійсно навіть тих, кого не стосується, і що може зробити будь-яка людина для підтримки людей, які живуть з ВІЛ. Такої цікавої передачі на тему ВІЛ ми ще не бачили! Запис онлайн-квартирника доступний для перегляду в будь-який час, так що якщо пропустили передачу, дивимося в записі якнайшвидше!

 

group_test23http://ok.ru/video/64647497534314-1?fromTime=5850

І щоб трохи підігріти інтерес, розкриємо декілька секретів про «квартирник». По-перше, в ньому взяли участь улюблені всіма музиканти. Віра Брежнєва, музиканти гуртів MBAND і «Динамо», «Artik & Asti», солістка групи «Муракамі» Діляра Вагапова, співачки Лоя та Elvira T, група Burito … .Ух!

По-друге, дуже важливою інформацією поділилися молоді люди, що живуть з ВІЛ. Яна Панфілова, про яку ми вже розміщували ролик на сайті teensLIVE.info, Маша Годлевська … Впевнені, усі ОБОВ’ЯЗКОВО мають послухати їх!

І нарешті, по-третє, Регіональний Радник ЮНЕСКО Тигран Епоян представив сайт teensLIVE.info на всю мільйонну аудиторію онлайн-квартирника! Адже охоплення користувачів під час заходу склало 1600000 людей.

А ще 5150 коментарів було написано.

І 435000 раз трансляція була переглянута в онлайн режимі.

І це значить, у нас з вами з’явилося ще більше однодумців та друзів!

Незважаючи на те, що 1 грудня минуло, кампанія «Стосується навіть тих, кого не стосується» в самому розпалі. Кожен з нас може підтримати кампанію тим, що дізнається трохи більше про ВІЛ (наприклад, тут: Первинна інформація) і про те, як підтримати людей, які живуть з ВІЛ. А можливо, пройде тестування на ВІЛ та поділиться цим зі своїми друзями і близькими.

Адже це СТОСУЄТЬСЯ НАВІТЬ ТИХ, КОГО НЕ СТОСУЄТЬСЯ!

PS Віра Брежнєва підготувала один приголомшливий сюрприз для всіх читачів teensLIVE! Стежте за нашими новинами та не пропустіть!

Читайте також